THE SMART TRICK OF کارشناسی رنگ خودرو THAT NO ONE IS DISCUSSING

The smart Trick of کارشناسی رنگ خودرو That No One is Discussing

The smart Trick of کارشناسی رنگ خودرو That No One is Discussing

Blog Article

شرکت کنندگان این دوره ابتدا به بررسی اجزای مختلف خودرو خواهند پرداخت و رنگ بدنه اتومبیل ها را چک می کنند. در ادامه ضمن شناخت اجزای تشکیل دهنده رنگ خودرو، با نحوه آستر کاری به طور عملی آشنا خواهند شد و می توانند انواع رنگ و لایه های میانی و نهایی بدنه خودرو را تشخیص دهند.

شعب مختلف خودرو۴۵ با استفاده از تجهیزات مناسب و در محیط استاندارد، وسیله نقلیه را کارشناسی می‌کنند و با توجه به گزارش سلامت و عیوب خودرو، قیمت منصفانه‌ای را برای معامله پیشنهاد می‌دهند.

در کارشناسی کارنامه بیش از ۴۰۰ بخش از خودرو بررسی می‌شود که «وضعیت فنی»، «بدنه»، «لاستیک‌ها»، «موتور و انتقال قدرت»، «سیستم تعلیق، فرمان و ترمز»، «فضای داخلی و سیستم‌های برقی»، «آپشن‌ها» و همچنین «اسناد و مدارک خودرو» را شامل می‌شود.

متقاضیان با شرکت در دوره آموزش کارشناسی بدنه خودرو می‌توانند با کسب مهارت‌های لازم، وارد بازار کار شود.

تا اینجا در مورد بحث تشخیص رنگ شدگی خودرو و نحوه تشخیص آن صحبت کردیم. حال می خواهیم انواع رنگ شدگی ها در قسمت های مختلف بدنه و اینکه هرکدام چقدر اهمیت دارند کارشناس رنگ ماشین صحبت کنیم.

از مزایای دستگاه های دیجیتال نسبت به دستگاه های مغناطیسی می توان به دقت بالاتر دستگاه های دیجیتال برای کارشناسی رنگ خودرو اشاره کرد.

لذا توصیه می شود افراد علاقه مند، دوره های تخصصی کارشناسی رنگ خودرو را در مراکز معتبری همچون آموزشگاه فن آموزان گذرانده و مدرک لازم در این زمینه را کسب نمایند.

به همین دلیل و برای جلوگیری از بروز ضرر برای خریداران خودرو شما می‌توانید از خدمات کارشناسی رنگ و بدنه خودرو استفاده کنید تا با اطمینان کامل نسبت به کارشناسی رنگ خودرو اقدام شود.

آیتم‌های دیگری که در کارشناسی رنگ و بدنه خودرو به آن‌ها توجه می‌شود، عبارت‌اند از:

کارشناسان کارنامه با شما تماس می‌گیرند و پس از تأیید نشانی و شرایط کارشناسی، کارشناس به محل شما اعزام می‌شود.

تشخیص رنگ شدگی بدنه خودرو با استفاده از دستگاه‌های تست رنگ دیجیتال انجام می‌شود. همچنین به صورت چشمی نیز متقاضیان می‌توانند بعد از گذراندن دوره آموزش کارشناسی رنگ خودرو این موارد را تشخیص دهند.

کاپوت را بالا بزنید و در صندوق عقب و تمام درهای خودرو را باز کنید و لبه‌های آن را بررسی کنید. ازآنجاکه در کارخانه اتاق خودرو را به طور یکپارچه و کامل (البته بدون وجود اجزای داخلی) رنگ می‌کنند، روی لبه‌ها و درزگیرهای داخلی خودرو نباید رنگی وجود داشته باشد.

برخی شرایط رنگ کردن اتومبیل در کارخانه و رنگ کردن توسط صافکار متفاوت است و همین مورد سبب متفاوت بودن آن‌ها خواهد شد. ضخامت رنگ کارخانه و ضخامت رنگی که برای ترمیم استفاده می‌شود تفاوت دارد.

علاوه بر این، با توجه به حضور علاقه مندان از سراسر کشور، اقدامات خاصی برای اقامت آن‌ دسته از کارآموزان غیربومی انجام شده است.

Report this page